• Shop 24/7 online
  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Kosteloos achteraf betalen met Klarna
  • 0653207672
  • Shop 24/7 online
  • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Kosteloos achteraf betalen met Klarna
  • 0653207672

Waarom moet ik een account aanmaken?

Een account aanmaken is niet verplicht. U kunt ook een bestelling plaatsen zonder account aan te maken. Het aanmaken van een account heeft als voordeel dat u bij een volgende bestelling niet alle gegevens opnieuw hoeft in te voeren.

Bestellen:

Is mijn bestelling goed door gekomen?

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een orderbevestiging per e-mail. Vervolgens houden wij u per e-mail op de hoogte van de status van uw bestelling.

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Alle bestellingen kunnen binnen 2 uur na bestelling geannuleerd worden. Dit doet u door een e-mail met uw ordernummer naar ons te sturen. Ook bij wijzigingen kunt u ons een e-mail sturen. Ons e-mail adres is info@trendyhorloges.com. Wij zullen dan met u de best mogelijke oplossing zoeken.

Betalen:

Hoe kan ik betalen?

Bij Trendy horloges kunt u op meerdere manieren betalen. U kunt het bedrag na uw bestelling zelf aan ons over maken of betalen per iDeal. Deze keuze maakt u bij het afrekenen.

Hoe werkt een kortingscode?

Voer bij het afrekenen uw kortingscode of kadoboncode in. De korting wordt dan direct verrekend. Denk hierbij wel om het gebruik van hoofdletters.

Ruilen of retourneren:

Hoe kan ik producten retourneren?

Retourneren is uiteraard mogelijk. Wij verzoeken u daarvoor contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@trendyhorloges.com. Dit onder vermelding van uw ordernummer. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje Ruilen en retour sturen.

Kan ik bestelde producten ook ruilen?

Indien een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het uiteraard ruilen. Neemt u hiervoor contact met ons op via info@trendyhorloges.com. Dit onder vermelding van uw ordernummer. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje Ruilen en retour sturen.

Klachten:

Ik heb een klacht over een geleverd product.

Ondanks de aandacht die wij aan onze producten besteden, is het mogelijk dat u ergens niet tevreden over bent. Wij horen dit dan graag van u en zullen trachten om samen een passende oplossing te vinden. Stuur uw klacht onder vermelding van uw ordernummer naar info@trendyhorloges.com. Wij streven er naar uw klacht binnen 2 werkdagen te behandelen.

Productinformatie:

Heb ik garantie?

Gaat uw product onverwachts kapot, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen dan beoordelen of het onder de garantie valt. Een aantal zaken zoals verkleuren, vlekken, breuk etc vallen niet onder garantie.

Het artikel dat ik ontvangen heb, ziet er anders uit dan op de foto.

Wij streven er naar om alle artikelen zo goed mogelijk weer te geven. Het kan echter voorkomen dat een kleur op het beeldscherm afwijkt van de originele kleur.

Persoonlijke gegevens en bescherming:

Wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens?

Uw persoonlijke gegevens zijn nodig voor het uitvoeren van uw bestelling. Wij zullen uw gegevens niet aan derden doorgeven, verkopen of op een andere manier kenbaar maken.

Leveren:

Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen tot € 50,- berekenen bij €4,50 verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 50,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Wij zijn een webwinkel. Afhalen is hierdoor alleen mogelijk op afspraak. Zet u tijdens het afrekenen in het opmerkingsveld dat u het wilt komen afhalen. Dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wat is de levertijd?

Wij streven er naar om uw bestelling binnen z.s.m. na ontvangst van uw betaling bij PostNL of DHL aan te bieden. Wij houden u hiervan via de e-mail op de hoogte.

Kan er geleverd worden op een ander adres?

Dit is uiteraard mogelijk. U kunt een alternatief afleveradres invoeren bij het afrekenen.

Wordt u vraag niet beantwoord? Stuurt u ons dan een e-mail met uw vraag info@trendyhorloges.com